mr. W.J.H.A. de Groot (Ewald)

Fiscaal jurist / Directeur

Ewald heeft de studie Fiscaal Recht (2000) aan de (thans) Universiteit van Tilburg afgerond. Daarnaast heeft hij de LL.M. opleiding afgerond van het European Tax College (2003). Ewald is ook lid van de Vereniging voor Belastingwetenschap en is als auteur verbonden aan de SDU.

mr. J.J.C.M. van der Laak (Jos)

Civiel en fiscaal jurist

Jos heeft de studies Rechtsgeleerdheid (1984) en Fiscaal Recht (1990) aan de (thans) Universiteit van Tilburg afgerond. Hij is verbonden geweest aan grote accountants- en belastingadvieskantoren, als belastingadviseur en als directeur van een internationale adviesgroep. Daarnaast is hij managing director geweest bij een trustkantoor. Behalve de Engelse taal, spreekt Jos ook uitstekend Duits, reden waarom Duitse klanten het plezierig vinden om met Jos zaken te doen.

M.F.H. van Uden (Maud)

Fiscalist

Maud is vanaf 2015 werkzaam als belastingadviseur bij A&A Tax Lawyers B.V. Zij zal op korte termijn haar opleiding fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg afronden en dan starten met het opleidingstraject van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

mr. B. Wijnans (Bjorn)

Fiscaal jurist

Bjorn is vanaf 2018 werkzaam als belastingadviseur bij A&A Tax Lawyers B.V. Hij heeft in 2023 zijn opleiding fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Momenteel volgt hij de opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

mr. N. Dalouh (Nada)

Fiscaal jurist

Nada is in vanaf 2022 werkzaam als belastingadviseur bij A&A Tax Lawyers B.V. Zij heeft in 2022 ook haar opleiding fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Momenteel volgt zij de opleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

C.G.J.M. Pijnenburg (Karin)

Administratief medewerker

Karin ondersteunt vanaf 2022 als administratief medewerker A&A Tax Lawyers B.V. voor cliënten die naast fiscale ondersteuning voor deze aanvullende diensten wensen gebruik willen maken van deze expertise.